Can keert terug in Juve-selectie: "Ik ben er klaar voor"

15 april 2019, 20:52

Emre Can moest het heenduel met Ajax nog laten schieten, maar is wel fit genoeg om woensdag in actie te komen in de return in Italië. De Duitse middenvelder van Juventus vindt net als Massimiliano Allegri dat de koploper van de Serie A niet moet gokken op een 0-0 gelijkspel.

Can is helemaal fit, zo verzekerde hij maandag op de persconferentie. "Ik ben klaar voor mijn rentree, ik voel me fit. Ik weet niet of ik net als tegen Atlético Madrid als verdediger ga spelen. En als ik het wel wist, had ik het nu niet gezegd", zei de Duitser.

Juventus won in de achtste finales thuis met 3-0 van de Madrilenen. Dat is een goede maatstaaf, vindt Can. "Wij moeten morgen net zo spelen als eerder tegen Atlético. Wij moeten op zoek gaan naar doelpunten en niet mikken op 0-0. Sinds ik hier afgelopen zomer arriveerde heb ik gemerkt hoe belangrijk het winnen van de Champions League is voor deze club. De fans en de club zijn daar heel erg mee bezig. Het zal morgen lastig worden voor ons. Wij hebben veel respect voor Ajax, maar zijn niet bang en gaan vol voor de winst. Vorige week zette Ajax ons flink onder druk, maar wij blijven ons eigen spel spelen."

Denk jij dat Neres én Tadic tegen Juventus scoren? Zet in en win vijftien keer je inzet terug!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen