Buitenland: Atalanta mist kansen, HSV heeft weinig aan remise

15 april 2019, 22:32

Het is Atalanta Bergamo maandag niet gelukt om de vijfde plaats te pakken in de Serie A. De subtopper was veel sterker dan nummer achttien Empoli, maar slaagde er maar niet om de bal over de lijn te duwen. Daardoor eindigde het in 0-0.

Atalanta wist dat het bij winst de vijfde plaats zou pakken, ten koste van AS Roma. Met Marten de Roon en Hans Hateboer in de basis speelde de ploeg een prima wedstrijd, maar het lukte maar niet om te scoren. Hateboer verscheen meermaals voor keeper Bartlomiej Dragowski, maar drukte niet af. Atalanta schoot liefst zestien keer op doel tegenover één doelpoging van Empoli, maar slaagde er toch niet in om te winnen. Duur puntenverlies dus in de strijd om de Europese tickets in de Serie A.

FC Köln - HSV 1-1

Er stond maandag in de 2. Bundesliga een kraker om de titel op het menu. Hamburger SV heeft een achterstand van zeven punten op leider 1. FC Köln en moest dus winnen om het gat kleiner te maken. Dat lukte echter niet: 1-1. Dominick Drexler maakt de 1-0 voor de thuisploeg, een late goal van Manuel Wintzheimer zorgde ervoor dat HSV in ieder geval niet verloor. Rick van Drongelen (foto) speelde de hele wedstrijd en pakte geel.

Denk jij dat Neres én Tadic tegen Juventus scoren? Zet in en win vijftien keer je inzet terug!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen