Real worstelt verder en speelt gelijk op bezoek bij Leganes

15 april 2019, 23:01

Voor de tweede keer sinds de terugkeer van Zinedine Zidane heeft Real Madrid punten gemorst in La Liga. In een toch al slecht seizoen werd er maandag met 1-1 gelijkgespeeld bij middenmoter Leganes. Daardoor houdt de ploeg een achterstand van vier punten op Atlético Madrid.

Real staat derde en kon bij een winstpartij op twee punten van de nummer twee komen. Dat heeft de ploeg dus nagelaten. Ondanks zeventig procent balbezit slaagde Real er maar weinig in om echt gevaarlijk te worden. De ploeg maakte, zoals wel vaker dit seizoen, een wat lusteloze indruk. Het seizoen 2018/2019 lijkt niet snel genoeg voorbij te kunnen gaan voor Real Madrid.

Op bezoek bij Leganes zorgde Jonathan Cristian Silva er op slag van rust voor dat Leganes aan de thee ging met een 1-0 voorsprong. Via Karim Benzema deed Real na de pauze meteen wat terug. De Fransman schoot uit een knappe hoek raak en heeft de laatste vijf goals van Real in La Liga allemaal voor zijn rekening genomen. Toch zal niemand bij De Koninklijke tevreden zijn met de remise bij de nummer dertien van de competitie.

Denk jij dat Ajax in Turijn van Juventus wint? Zet in en win vijf keer je inzet!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen