Ferrara: "Ajax heeft een team met heel goede kinderen"

16 april 2019, 13:39

Ciro Ferrara verwacht dat Juventus zich dinsdagavond ten koste van Ajax gaat plaatsen voor de halve finale van de Champions League. De 52-jarige Italiaan, die in 1996 met de Oude Dame het toernooi won, denkt dat ervaring de doorslag gaat geven in de returnwedstrijd in Turijn. Het heenduel in de Johan Cruijff ArenA eindigde in 1-1.

"We moeten voorzichtig zijn, want Ajax heeft een zeer beweeglijk team met spelers die over veel technische kwaliteiten beschikken. Ze spelen goed samen, zoals alle jonge spelers, maar Juventus is beter", aldus Ferrara tegenover Il Messaggero. "Allegri beschikt over spelers die vijftig of meer wedstrijden in de Champions League hebben gespeeld, terwijl Ajax een team heeft met heel goede kinderen."

"Het draait om ervaring in dit soort wedstrijden", zegt Ferrara, die in 1996 - ten koste van Ajax - de Champions League won. "Mijn Juventus was de laatste ploeg die de Champions League won. Het is nu tijd om het stokje over te dragen aan een ander Juventus", besluit hij.

Denk jij dat Ajax in Turijn van Juventus wint? Zet in en win vijf keer je inzet!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen