Emmen zwaait niet gebruikte Bourdouxhe deze zomer uit naar Oss

16 april 2019, 20:32   Bijgewerkt: 16 april 2019, 21:07

Jason Bourdouxhe heeft onderdak gevonden bij TOP Oss. De 27-jarige Belgische vleugelverdediger kom deze zomer over van FC Emmen, waar hij geen moment kon imponeren in het eerste elftal. In Brabant zijn de verwachtingen desalniettemin hooggespannen.

Alleen in het beloftenelftal mocht de voormalig speler van VVV-Venlo, Helmond Sport en FC Eindhoven één keertje opdraven. In de Eredivisie maakte Bourdouxhe dus geen enkele keer zijn opwachting. Een divisie lager hoopt hij op meer minuten: "TOP Oss is de laatste jaren flink gegroeid en de club draait al twee seizoenen goed mee. Daarnaast heb ik een goed gevoel overgehouden aan het gesprek met de trainer. We hebben dezelfde kijk op voetbal. Ook is het fijn om weer dichter bij mijn gezin in Eindhoven te kunnen zijn", klinkt het op de website van zijn toekomstige werkgever. Hij tekent een contract voor twee seizoenen, met optie voor nog een jaar.

Klaas Wels, trainer van de Ossenaren, is content met de komst van de Belg. "Jason kan de hele linkerkant bespelen op een manier zoals wij dat graag zien. Als back en in balbezit als extra middenvelder. Ik verwacht veel van hem, want het is echt een goede voetballer."

Denk jij dat Neres én Tadic tegen Juventus scoren? Zet in en win vijftien keer je inzet terug!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen