Sinkgraven debuteert: "Momentje moeten hebben om te beseffen"

17 april 2019, 08:02

Plots debuteerde Daley Sinkgraven in de Champions League. Omdat Noussair Mazraoui al na een paar minuten de strijd staakte, gooide Erik ten Hag de Drent tegen Juventus voor de leeuwen. "De eerste helft was onwennig, de tweede helft heb ik mij denk ik herpakt", aldus de linksback.

"Dit is niet normaal", zegt Sinkgraven tegen FOX Sports over het bereiken van de halve finale met Ajax. "Ik heb wel even een momentje moeten hebben om dit te beseffen. Ik moest even nadenken over wat we hebben bereikt. Het geloof begint er te komen."

Sinkgraven had slechts een warming-up van drie minuten, nadat Mazraoui geblesseerd raakte. Juist Mazraoui verving op de linksbackpositie de geschorste Nicolas Tagliafico. "Na tien minuten spelen had ik ook zulke bovenbenen staan, die liepen helemaal vol. De afgelopen maanden heb ik niet veel gespeeld, dus het was even wennen", aldus de Ajacied, die maandenlang werd geplaagd door blessureleed. "Ik heb daar wel een paar keer aan gedacht, zeker toen we bij de fans stonden."

Het einde van de wedstrijd haalde Sinkgraven niet. In de 82ste minuut kwam Lisandro Magallan voor hem in het veld. "Ik was aardig kapot. Al een paar keer was ik naar de kant gegaan om wat te drinken. Ik liep tegen kramp aan, ik denk vandaar de wissel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen