Baros traint mee, Koller nog niet

20 juni 2006, 12:58

Tsjechië kampt voor het allesbeslissende duel tegen Italië met een enorm spitsenprobleem. Milan Baros en Jan Koller zijn geblesseerd, terwijl Vratislav Lokvenc door een schorsing niet in actie kan komen. De hoop van de Tsjechen is dan ook gevestigd op een snelle terugkeer van Baros of Koller, maar de laatstgenoemde lijkt vrijwel zeker niet te kunnen spelen.

Vandaag, twee dagen voor het duel met de Italianen, trainde Koller nog altijd niet mee met de selectie van bondscoach Karel Brückner. De lange spits bleef achter in het hotel om zich te laten behandelen aan zijn spierblessure. Met Milan Baros daarentegen lijkt het wél een stuk beter te gaan. De spits van Aston Villa trainde dinsdag voor het eerst weer mee. Of het duel met Italië voor hem te vroeg komt, zal de komende dagen blijken.

Tsjechië moet donderdag in Hamburg winnen van Italië om zich te plaatsen voor de tweede ronde van het WK. Een gelijkspel kan ook volstaat, maar in dat geval moeten de Tsjechen hopen dat Ghana verliest van de Verenigde Staten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen