Ten Hag is 'the day after' alweer bezig met Groningen

17 april 2019, 17:17   Bijgewerkt: 17 april 2019, 17:26

Na de Triomf in Turijn gaat het vizier bij Ajax-trainer Erik ten Hag weer op de Eredivisie. Zaterdag wacht het lastige uitduel tegen FC Groningen en tijdens de terugvlucht naar Nederland heeft de coach beelden van de noordelingen bekeken.

Dat vertelt hij in een interview op het officiële kanaal van Ajax. Hoe blij hij ook was met het resultaat tegen Juventus, volgens de trainer was er geen tijd om te feesten. "Nachtrust is belangrijk in deze fase. De wedstrijden volgen elkaar in een snel tempo op. We hebben precies de positie die we willen. We strijden op drie fronten en de prijzen gaan nu verdeeld worden. Dan moeten we er klaar voor zijn."

Hoewel Ajax nog op drie fronten actief is, is het nog niet zeker dat de Amsterdammers ook een prijs in de wacht slepen. Ten Hag benadrukt dat er nog helemaal niets gewonnen is. "Het is historisch, maar we moeten ook beseffen dat dit geen titel oplevert", doelt hij op de overwinning en plaatsing voor de halve finale. "Nu moeten we het doortrekken en de grenzen opnieuw verleggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen