Daley Blind wil voorbeeld vader volgen: "Gunt hij me van harte"

18 april 2019, 07:56

Danny Blind won als voetballer de Champions League, maar had niet gedacht dat zijn zoon Daley ooit nog de kans zou hebben om ook met de cup met de grote oren in zijn handen te staan. "Misschien krijgt hij het een beetje benauwd nu. Ik denk wel dat hij het me van harte gunt hoor", lacht Daley over de mogelijke winst in de Champions League.

Tegenover het Algemeen Dagblad gaat Blind in op het bereiken van de halve finale van de Champions League. "Over Real werd nog gezegd dat die ploeg niet in goede doen was. Dat kun je over Juventus niet zeggen. De manier waaróp we het doen, dat is genieten in het veld", aldus Blind. "Waar dit eindigt? Hopelijk met een nog grotere stunt."

Uiteindelijk was het terughalen van Blind een van de belangrijke zetten in het huidige succes. Samen met Matthijs de Ligt is het verdedigingsduo oh-zo-belangrijk. "In de Champions League-wedstrijden haal ik een hoog niveau. Dat voelt goed. Matthijs en ik voelen elkaar goed aan. We zitten in een roes. Het worden drukke weken. Heerlijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen