'Naam AZ-directeur Eenhorn gaat rond bij Feyenoord'

18 april 2019, 08:39

De naam van AZ-directeur Robert Eenhorn valt steeds vaker bij Feyenoord. In De Kuip moet men bouwen aan een nieuwe clubleiding en de voormalig honkballer wordt gezien als de ideale nieuwe man in Rotterdam-Zuid. De grote vraag is echter: wie onderneemt er actie om tot een nieuwe organisatiestructuur te komen?

Dat schrijft Voetbal International. Volgens VI is de leiding verdwenen bij Feyenoord, omdat Martin van Geel na dit seizoen vertrekt en Mark Koevermans alleen commerciële zaken oppakt. Algemeen directeur Jan de Jong is de enige die dergelijke beslissing kan nemen, maar ook zijn steun brokkelt af binnen de club.

Ondanks de gebrek aan daadkracht en organisatie gonst de naam van Eenhoorn door De Kuip, al is er een harde beslissing over diens toekomst nog niet genomen. Volgens VI moet er wel snel een keuze worden gemaakt, ook omdat trainer Jaap Stam wil doorpakken. Hij zou onder andere Younes Namli mee willen nemen, maar niemand bij Feyenoord kan momenteel de zaken doen met PEC Zwolle. Zodoende moet men haast maken met de aanstellingen in De Kuip.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen