Vader Wout Weghorst treedt toe tot de RvC van FC Twente

18 april 2019, 11:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Frans Weghorst - de vader van VfL Wolfsburg-aanvaller Wout Weghorst - is per direct toegetreden tot de Raad van Commissarissen van FC Twente. De RvC in Enschede was flink uitgedund en staat met de komst van Weghorst inmiddels op drie personen: wel is het de bedoeling dat er op korte termijn nog twee aan worden toegevoegd.

Dat laat FC Twente weten op de clubsite. "We zijn binnen de RvC heel blij met de komst van Frans Weghorst", vertelt Dennis Schipper, waarnemend voorzitter van de RvC Van FC Twente. "Frans is al jaren nauw betrokken bij de club en was een van de voortrekkers van 'De Noabers', de regionale investeerdersgroep die zeer belangrijk is voor de verdere toekomst van FC Twente."

Weghorst sr. is een ervaren zakenman, die al 25 jaar algemeen directeur was van AVIA Weghorst. Momenteel is hij als commissaris verbonden aan het bedrijf. Hoewel Weghorst een enorme FC Twente-fan is en de club financieel flink heeft geholpen, speelde zijn zoon nooit voor de club. Wel liet hij in een FOX Sports-documentaire weten daar in de toekomst wel open voor te staan.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen