'Hertha BSC gaat koopoptie PSV'er Luckassen niet lichten'

18 april 2019, 14:41

Hertha BSC gaat geen gebruik maken van de optie tot koop die het had bedongen in het huurcontract van Derrick Luckassen. De verdediger annex middenvelder keert na dit seizoen normaliter dus weer terug bij PSV, waar het nog tot en met 2022 onder contract staat. Hoeveel er voor hem betaald had moeten worden, is niet bekend.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Luckassen begon nog aardigst bij Hertha BSC, waar hij een keer mocht invallen en zelfs een paar basisplaatsen kreeg van trainer Pál Dárdai. Maar hij raakte zwaar geblesseerd aan zijn linkerenkel, waardoor hij sinds eind november niet meer in actie kwam voor de club uit Berlijn. Onduidelijk is nog of hij überhaupt nog aan spelen komt, want ook dit weekend is hij nog altijd geblesseerd.

Ook is het de vraag welke plannen PSV met hem heeft: hoewel die club vijf miljoen euro voor hem betaalde en vastlegde tot liefst 2022, was zijn eerste seizoen in Eindhoven alles behalve een succes. Hij speelde 22 duels voor PSV, maar onder Mark van Bommel had hij vrijwel geen perspectief aan het begin van dit seizoen, waardoor een verhuurperiode voor alle partijen de beste optie was.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen