Jansen kampt met blessure: "Het is op dit moment fifty-fifty"

18 april 2019, 22:02

Er breekt voor FC Emmen een cruciale periode aan, waarin duidelijk gaat worden of de club in de Eredivisie blijft. Het slechte nieuws richting de wedstrijd tegen FC Utrecht is echter dat Anco Jansen niet helemaal fit is. Hij kampt met een knieblessure.

Het is nog maar de vraag of Jansen zaterdagavond kan spelen in de thuiswedstrijd. "Het is op dit moment fifty-fifty", zegt de aanvaller tegen RTV Drenthe. "Kijk als dat het geval is en de spuit kan erin, dan is het heel simpel. Ik ben bereid om risico's te nemen in deze fase van het seizoen. Maar ik kan er wel iets van vinden, maar dat doen de trainers en de medische staf ook. Als ik niet 100% ben en dus niet mijn niveau kan halen, moet er iemand spelen die wel topfit is."

Jansen staat met Emmen op de vijftiende plaats. De club is bezig aan een knap seizoen, maar het jaar is volgens de aanvaller pas compleet als handhaving een feit is. "Zo simpel is het. We voetballen hier niet voor de pepermuntjes, maar om dit nog een jaar mee te maken. Ook ik ben bij deze club gebleven om beloond te worden voor onze prestaties. En die beloning is handhaving. Niets meer en niets minder. En lukt het niet, dan heb je 't eigenlijk voor niets gedaan", vindt Jansen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen