Willems: "Bij de tegenstander werden ze helemaal gek"

19 april 2019, 08:46

Jetro Willems (op archiefbeeld) had donderdag een mini-aandeel in de Europese zege van Eintracht Frankfurt op Benfica (2-0). In blessuretijd viel de oud-PSV'er in, en wel als centrale verdediger. Het maakt hem de joker van Eintracht. "Blijkbaar zien ze me zo", zegt Willems.

Dit seizoen speelde Willems al als linksback en op verschillende middenveld-posities. "Ik kan overal spelen, het is goed om minuten te maken", zegt hij tegen FOX Sports. Vanaf de bank zag Willems dat Eintracht op zeer dubieuze wijze op voorsprong kwam. De 1-0 van Filip Kostic had nooit mogen tellen. "Ik dacht al: dit is buitenspel. Vervolgens werden ze bij de tegenstander helemaal gek. Voor ons was het mooi meegenomen."

Omdat Sebastian Rode na rust de tweede maakte voor Eintracht, poetsten de Duitsers de 4-2 nederlaag in Portugal en staat het in de halve finale van de Europa League. "Op het laatst was het even schrikken met de bal op de baal. Het enige wat telt is de volgende ronde tegen Chelsea. Wie had dat gedacht?"

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen