Seizoen Fosu-Mensah ten einde: verdediger keert terug bij United

19 april 2019, 11:50

Slecht nieuws voor Timothy Fosu-Mensah: de verdediger van Fulham raakte vorige week tegen zijn werkgever Manchester United geblesseerd aan zin knie en is inmiddels aan zijn kwetsuur geopereerd. Door de ingreep staat hij wel de rest van dit seizoen buitenspel en heeft hij dus in principe zijn laatste duel voor Fulham al gespeeld.

Dat maakt de club bekend op de officiële kanalen. Daardoor keer Fosu-Mensah terug naar United, de club bij wie hij nog tot 2020 onder contract staat. Veel kon de drievoudig international overigens niet meer doen voor The Cottagers: de ploeg voor wie hij dit seizoen twaalf keer speelde is namelijk al officieel gedegradeerd uit de Premier League.

Hoelang Fosu-Mensah nodig heeft om weer helemaal te revalideren van de schade aan zijn kniebanden is nog onduidelijk. De achterhoedespeler zou in beeld zijn bij Ajax om komende zomer de leegloop deels op te vangen: mocht dat gerucht inderdaad kloppen, kan deze blessure nog weleens heel vervelend uitpakken voor de verdediger.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen