Bosz genoot van Ajax tegen Juventus: "Leuk om te zien"

19 april 2019, 13:55

Peter Bosz is blij dat Ajax zich heeft geplaatst voor de halve finale van de Champions League. De oud-trainer van de Amsterdammers gaf op de persconferentie van zijn huidige club Bayer Leverkusen meerdere malen aan het leuk te vinden om Ajax te zien spelen.

Tijdens het persmoment werd Bosz eerst gevraagd naar de prestatie van Eintracht Frankfurt, dat op het nippertje de halve finale van de Europa League bereikte en zo als enige Duitse club in Europa actief bleef. Bosz erkende dat dat goed is voor het Duitse voetbal. Een verslaggever vroeg vervolgens ook naar Ajax, dat op zijn beurt het Nederlandse voetbal een goede dienst bewees door de laatste vier van de Champions League te halen.

Lees ook: Sensationeel Ajax stunt en bereikt laatste vier Champions League

"Ik ben voetballiefhebber en kijk naar teams die leuk voetbal spelen, Ajax is daar één van", zegt Bosz. De trainer uit Apeldoorn was in het seizoen 2016/2017 trainer van Ajax, waarmee hij de finale van de Europa League bereikte. Deze ging verloren tegen Manchester United (0-2). "Met negen spelers die dinsdag bij Ajax speelden heb ik nog gewerkt." Bosz doelde daarmee op André Onana, Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Daley Sinkgraven, Frenkie de Jong, Donny van de Beek, Lasse Schöne, Hakim Ziyech en David Neres.

Het deed Bosz dan ook goed Ajax Juventus te zien verslaan en het Europese sprookje daarmee te verlengen. "Het is een jong team, het was leuk om te zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen