De Graafschap tijd zonder Van der Pavert, die met Pfeiffer kampt

19 april 2019, 13:35

De Graafschap moet het de komende tijd in de strijd tegen degradatie wederom stellen zonder Ted van der Pavert. De verdediger die eerder al met een virus vier maanden buitenspel stond heeft de ziekte van Pfeiffer opgelopen en is in elk geval komend weekend niet van de partij bij De Superboeren, die op bezoek gaan bij VVV-Venlo.

Dat vertelde trainer Henk de Jong tegenover De Gelderlander. "Ted is een belangrijke jongen binnen de groep. Maar we moeten nu voorzichtig met hem zijn. Het is nog onduidelijk hoe lang we hem moeten missen", liet de oefenmeester in aanloop naar het duel met VVV-Venlo weten. Vorige week was hij nog geschorst, net als Azor Matusiwa - die wel weer terugkeert in de basiself van De Graafschap.

De ploeg van De Jong staat op een plek waarbij de club play-offs tegen degradatie moet gaan spelen, toch is de sfeer goed. "Maar het besef dat het nu moet gebeuren, is bij iedereen aanwezig. We hebben vrijdagochtend met z'n allen bij elkaar gezeten en aangegeven dat het einde snel in zicht komt. We voetballen al weken goed, maar dat moet nu resultaten in punten", vindt De Jong.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen