Vitesse smacht naar zege: "Komende tijd staat veel op het spel"

19 april 2019, 16:45

Vitesse leek een aantal weken geleden een zekerheid voor de play-offs om Europees voetbal, maar de club uit Arnhem zal de komende weken alle zeilen moeten bijzetten om bij de eerste zeven of acht te eindigen. Vitesse is zes wedstrijden op rij zonder zege, dus snakt men in Arnhem naar een zege

"We hebben zware wedstrijden achter de rug. De duels tegen ADO Den Haag, AZ, PSV en FC Utrecht waren erg lastig. Het is nu van groot belang om drie punten te pakken tegen PEC Zwolle", blikt Leonid Slutsky via de officiële clubkanalen vooruit op de wedstrijd van zaterdag.

Vitesse is afgezakt naar de zevende plaats en heeft nog maar twee punten voorsprong op nummer negen FC Groningen. "Iedere wedstrijd is belangrijk voor ons, omdat alles heel dicht bij elkaar staat op de ranglijst. Er staat veel op het spel de komende tijd", vervolgt Slutsky, die nog steeds geen beroep kan doen op de geblesseerde Oussama Darfalou.

In PEC Zwolle treft Vitesse een 'aantrekkelijke tegenstander'. "Nadat Stam de leiding heeft overgenomen, maken ze een goede ontwikkeling door bij PEC Zwolle. Ik denk dat het een zware wedstrijd gaat worden tegen ze", zegt de Rus, die weet dat bij de Zwollenaren Thomas Lam ontbreekt en Younes Namli een twijfelgeval is. "Dat is een voordeel voor ons, maar zij kunnen zaterdag een gelijkwaardig elftal neerzetten met de selectie die ze hebben."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen