Ziyech sluit niet helemaal uit dat hij nog langer bij Ajax blijft

19 april 2019, 23:33

Naast Frenkie de Jong dreigen de komende transferperiode veel belangrijke krachten Ajax te verlaten. Hakim Ziyech is één van de spelers aan wie veel wordt getrokken. Het is geen geheim dat de Marokkaans international een vertrekwens heeft, al sluit hij niet uit dat hij ook volgend seizoen in Amsterdam is te bewonderen.

Bij Inside Ajax benadrukt Ziyech dat 'alles mogelijk is'. "Ik ben iemand die heel kieskeurig is. Er moet wel een club zijn die ik wil inruilen voor Ajax. Dat gebeurt niet zomaar", aldus de middenvelder annex aanvaller, die eigenlijk vorige zomer al wilde vertrekken bij Ajax. Toen meldde zich echter niet de juiste club, waardoor hij toch in Amsterdam bleef.

Spijt van zijn beslissing om bij Ajax te blijven zal Ziyech niet hebben. De middenvelder maakt een topseizoen door en is met de Amsterdamse club nog op drie fronten actief. In de Eredivisie was hij dit seizoen al goed voor vijftien doelpunten en dertien assists. In de Champions League scoorde hij twee keer en was hij twee maal als aangever betrokken bij een goal.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen