Sierhuis kan Ajax dwarsbomen: "In theorie is dat zo"

20 april 2019, 16:17

Hij staat nog onder contract bij Ajax, maar Kaj Sierhuis kan de Amsterdamse club zaterdag wel pijn doen. De spits is verhuurd aan FC Groningen en speelt zaterdag tegen zijn eigenlijke werkgever. Sierhuis beseft dat hij een rol kan spelen in de titelstrijd.

Zorgt hij er vanavond voor dat Ajax niet wint, dan kan hij er mogelijk dus voor zorgen dat Ajax geen kampioen wordt. "Daar zeg je me wat", zegt Sierhuis tegen de NOS. "In theorie is dat zo. Maar ze hebben ook andere wedstrijden verloren en gelijkgespeeld die ze hadden kunnen en moeten winnen. De titel verspeel je niet in één wedstrijd. Als ik mijn steentje heb bijgedragen, is dat zo."

Sierhuis stroomde in 2009 in in de jeugdopleiding van Ajax en is door Groningen gehuurd van de Amsterdammers. De spits zit nog in de WhatsApp-groep van de Ajax-selectie. Midweeks was hij dolblij dat zijn oude club Juventus uitschakelde. Hij stond in de woonkamer te juichen. "Ik zou liegen als ik zou zeggen dat dat niet zo was", zegt Sierhuis. "Ik ken die jongens al jaren en gun ze alles. Zo'n mooie prestatie was het juichen waard. Ik ga er elke wedstrijd 100 procent voor en dat zal tegen Ajax niet anders zijn", stelt de spits. Daar gaat ook Matthijs de Ligt vanuit. "Dat geloof ik wel ja, Kaj kennende", zegt de Ajax-aanvoerder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen