Laat doelpunt Lemar is goud waard voor Atlético Madrid

20 april 2019, 18:19

Sinds zijn transfer van AS Monaco naar Atlético Madrid heeft Thomas Lemar moeite om te imponeren, maar zaterdag heeft de Fransman eindelijk weer eens van zich doen spreken. De buitenspeler maakte de 0-1 bij Eibar en dat was genoeg voor de winst.

Atlético Madrid speelde eerder dit seizoen met 1-1 gelijk tegen Eibar en leek wederom punten te gaan verspelen tegen de nummer dertien van La Liga. De formatie van Diego Simeone slaagde er niet in om te imponeren en kreeg weinig kansen, maar scoorde in de slotfase nog wel. Thomas Lemar trof doel na een mooie assist van Koke. Bij de bezoekers was de geschorste Diego Costa uiteraard niet van de partij.

Atlético heeft zich zodoende goed hersteld van de 2-0 nederlaag tegen FC Barcelona van vorige week. De nummer twee van La Liga heeft zes punten minder dan Barcelona en zeven punten meer dan Real Madrid. Die teams komen later dit weekend nog in actie. Door de zege bij Eibar staat het vast dat Atlético ook volgend seizoen actief is in de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen