Ten Hag ziet dubbelrol voor Huntelaar: "Heb hem geknuffeld"

20 april 2019, 21:39

Klaas-Jan Huntelaar was zaterdag tegen FC Groningen de opvallendste man op het veld. De invaller maakte voor Ajax de bevrijdende 0-1, maar kreeg ook een rode kaart. Erik ten Hag heeft er gemengde gevoelens over.

"Huntelaar doet waar hij voor in het veld gekomen is", zei Ten Hag na de wedstrijd tegen FOX Sports. "Maar bij die overtreding dacht ik: doe dat nou niet. Dat dacht ik ook al na zijn goal", zei Ten Hag over dat Huntelaar zijn shirt uittrok. "Maar dat tekent hem ook: hij is zó blij. Hij heeft nog zoveel energie, je zou niet zeggen dat hij 35 is. Maar aan het eind gaat hij even te ver."  Boos was de trainer niet op zijn aanvaller. "Ik heb hem vooral eerst geknuffeld, omdat ik zo blij met hem ben. Een typische Huntelaar-goal. Maar je bent hem wel kwijt dinsdag."

Ten Hag zag zijn ploeg worstelen in Groningen. "Het tempo was te laag, maar ons spel werd ook deels ontregeld door FC Groningen met hun overtredingen. In de tweede helft gingen we meer aandringen, want alleen aan winst hadden we wat. We hebben dan ook offensief gewisseld en de winst afgedwongen."

Dinsdag speelt Ajax thuis tegen Vitesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen