Van Persie ziet af van afscheidswedstrijd Feyenoord

21 april 2019, 08:55   Bijgewerkt: 21 april 2019, 11:22

Robin van Persie past voor een afscheidswedstrijd. De 35-jarige aanvaller kreeg dat aanbod van de club, maar legde dat naast zich neer. In de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen ADO Den Haag (12 mei) zwaait Van Persie het publiek uit.

"Feyenoord heeft me een afscheidswedstrijd aangeboden. Hoewel ik dat een heel mooi gebaar vind, ga ik het niet doen", citeert het ANP de Feyenoord-captain. "Zoiets moet bij je passen." Voor het duel met ADO heeft Van Persie vrienden, familie, voormalige (jeugd)trainers en allerlei andere oude bekenden uitgenodigd. "Eerst die wedstrijd spelen en daarna ergens met z'n allen lekker dineren, dat is het idee."

Oorspronkelijk was de wedstrijd tegen ADO ook de allerlaatste  van het seizoen. Vanwege het geschuif van de KNVB om Ajax te helpen, is dit veranderd en sluit Feyenoord het seizoen op 15 mei af bij Fortuna Sittard. "Toen ik het programma er een paar weken geleden bij pakte, dacht ik: mooi, we eindigen thuis tegen ADO. Maar dat is nu veranderd. Ik heb daar een duidelijke mening over, maar die doet er niet toe. Het is toch al besloten."

Lees ook: Van Persie: "Derde plaats is echt het maximaal haalbare"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen