De Boer: "Als we zo spelen, win je 28 van de 30 wedstrijden"

21 april 2019, 10:43

Hoewel Frank de Boer met Atlanta United de derde competitienederlaag van het seizoen leed, ziet hij zijn elftal vooruitgang boeken. De regerend MLS-kampioen ging zaterdagavond met 1-2 onderuit tegen FC Dallas en staat voorlaatste in de Eastern Conference. "Ik heb de spelers na de wedstrijd verteld, dat ik niet meer mag verwachten", aldus De Boer.

"Als je vooruitgang boekt, zou je denken dat je drie punten krijgt. Maar vandaag is dat niet zo", aldus De Boer op het clubkanaal van Atlanta. "Met het spel van vandaag hebben we echt vooruitgang geboekt. Natuurlijk mag je geen tegendoelpunten tegen, maar we creëerden kansen en domineerden de wedstrijd. Als we zo spelen, win je 28 van de resterende 30 wedstrijden. Dat heb ik de spelers ook verteld."

De Boer zag ook een uiterst effectief Dallas. "Zij hadden twee kansen en scoorden er twee. Ik weet niet precies hoeveel wij hebben gehad. Maar soms is voetbal oneerlijk. Het beste team wint niet altijd. Maar nogmaals, als we zo blijven spelen, gaan de punten zeker komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen