Ronaldo belooft: "Ik blijf bij Juventus, voor 1000 procent"

21 april 2019, 15:29

Cristiano Ronaldo speelt ook volgend seizoen voor Juventus. Die belofte doet hij na het binnenhalen van de Italiaanse titel. Ronaldo reageert daarmee op geruchten dat hij Juventus uit ontevredenheid alweer zou verlaten. Ronaldo kwam voornamelijk naar Turijn om de Champions League te winnen, maar daar stak Ajax dinsdag een stokje voor.

"Ik blijf bij Juventus, voor 1000 procent", zegt de Portugees in de Italiaanse media. "In mijn ogen is dit een erg goed eerste seizoen geweest, ik heb mij goed aan weten te passen. We hebben de Scudetto (Italiaanse titel, red.) en de Italiaanse Super Cup gewonnen. Dat is zeker niet gemakkelijk om te realiseren. Na het winnen van de competitie in Engeland en Spanje kan ik nu zeggen dat ik ook die in Italië heb gewonnen. Voor mij was dat erg belangrijk."

De uitschakeling in de Champions League is wel een teleurstelling. "Je kunt niet altijd winnen. We weten dat er meer in had gezeten. Het is een belangrijke prijs, maar slechts een club kan 'm winnen. Volgend jaar hebben we een nieuwe kans."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen