NAC-aanvoerder Koch: "We moeten er staan, maar falen weer"

21 april 2019, 17:01

NAC Breda moet de nederlaag op bezoek bij Fortuna Sittard (2-1) zelf aanrekenen. Dat concludeert Menno Koch. Met nog drie wedstrijden op het programma, wordt handhaving steeds moeilijker voor de Bredanaars. "Dit was een wedstrijd waar we er moeten staan, maar we falen weer", aldus de captain van NAC.

De Parel van het Zuiden moet in de resterende wedstrijden tegen Feyenoord (thuis), sc Heerenveen (uit) en PEC Zwolle (thuis) een verschil van vier overbruggen. "Het wordt steeds moeilijker voor ons. Zolang de concurrentie de punten niet pakt, maak je in ieder geval kans. Maar dan moeten wij wel zelf gaan winnen", zegt Koch tegen FOX Sports.

Zolang NAC niet wint, heeft kijken naar de concurrentie geen zin. "Daar heb je weinig aan. Je moet er zelf staan, maar dat doen we niet. Gewoon slecht", vindt Koch. "Ik vond het te mat. Bepaalde aannames, bepaalde duels, het was allemaal net niet. Het duurde veel te lang voordat we erin kwamen. Elke keer moeten we achter onze tegenstander aan. Op dit moment heb ik er weinig woorden voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen