Klopp: goal Wijnaldum tijdens de rust ingestudeerd

22 april 2019, 07:54

Volgens Liverpool-coach Jürgen Klopp was het openingsdoelpunt van Georginio Wijnaldum tijdens de rust ingestudeerd. De manager van de huidige Premier League-koploper rekende met moeite af met Cardiff City (2-0) en is trots op de wijze waarop zijn ploeg de overwinning binnensleepte.

Voor rust ging het namelijk heel moeizaam bij The Reds. Zonder te scoren ging de formatie van Klopp naar de kleedkamer, waarna er volgens de Duitse trainer een plannetje werd gemaakt. Warempel scoorde Wijnaldum na rust uit een corner. "We hebben de ervaringen uit de eerste helft gebruikt voor die corner in de tweede helft. Dit kwam niet uit de training, maar ontstond in de kleedkamer tijdens de rust, toen de jongens besloten om het zo aan te maken", aldus een trotse trainer in gesprek met Engelse media.

Klopp, die de treffer van Wijnaldum als een 'briljant doelpunt' omschreef, zag James Milner de 2-0 maken en looft de instelling van zijn ploeg. Virgil van Dijk en co herpakten zich na rust, zag de trainer. "Dat op het veld bedenken is heel lastig. Maar tijdens de rust kan dat en dat deden ze dus."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen