A-spelers versterken Jong PSV tegen Sparta Rotterdam

22 april 2019, 10:20

Jong PSV krijgt een kwaliteitsimpuls voor het duel met Sparta Rotterdam van vanmiddag. Vanuit de eerste selectie is versterking gekomen voor het team van trainer Dennis Haar.

Bart Ramselaar, Armando Obispo en Mauro Júnior, die normaal gesproken deel uitmaken van de selectie die Mark van Bommel tot zijn beschikking heeft, zullen vandaag op De Herdgang aantreden tegen de Spartanen. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. De drie spelers doen vaker mee met het tweede elftal. Mauro Júnior stond afgelopen vrijdag bijvoorbeeld aan de aftrap toen Jong PSV in Deventer met 2-1 verloor van Go Ahead Eagles. De Braziliaanse middenvelder kreeg tien minuten voor tijd een gele kaart.

Bart Ramselaar deed twee weken geleden tegen Volendam nog mee met de beloften. In dat duel nam de op een zijspoor geraakte middenvelder na iets minder dan een kwartier de eerste treffer voor zijn rekening. Jong PSV won dat duel uiteindelijk met 0-3. Het duel op deze tweede paasdag wordt voor de beloften uit Eindhoven een test, want tegenstander Sparta is de nummer twee van de Eerste Divisie. PSV zelf bezet een verdienstelijke vijfde plaats. Trainer Haar kan voor deze wedstrijd niet beschikken over keeper Mike van de Meulenhof, want hij raakte tegen Go Ahead Eagles vijf minuten voor rust geblesseerd na een val tegen één van de doelpalen. Youri Roulaux vervangt hem naar alle waarschijnlijkheid.

Lees ookPSV'er Romero speelt en is weer fit: "Mooi dat ik er weer ben"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen