AZ heeft Midtsjø terug, maar mist Ouwejan tegen Heracles

22 april 2019, 14:31

Waar AZ Fredrik Midtsjø hoogstwaarschijnlijk terugheeft, moet het dinsdag tegen Heracles Almelo Thomas Ouwejan missen. De Alkmaarders moeten de thuiswedstrijd winnen om de vierde plaats veilig te stellen. Die plek levert direct Europees voetbal op, mits Ajax de bekerfinale wint van Willem II.

"Thomas Ouwejan kan dinsdag niet spelen. Hij is niet fit", zegt Van den Brom op het clubkanaal van AZ. "Fredrik Midtsjø lijkt het wél te gaan halen. Dat is een meevaller. Fredrik is een belangrijke speler voor ons en de wedstrijden volgen nu kort op elkaar. Doordat hij zaterdag niet tegen Feyenoord kon spelen, maakte Stijn Wuytens zijn rentree in de basis. Dat heeft hij goed gedaan, maar na een uur was hij leeg. Nu hebben we Stijn er dinsdag bij voor als het nodig is."

AZ heeft op de ranglijst vier punten meer dan Heracles. "Het is een ploeg met vertrouwen. Ze doen het dit hele seizoen al goed, met een opleving tijdens de afgelopen weken. Ze hebben zelf afgedwongen waar ze nu staan, daar hoeven ze niemand voor te bedanken", aldus Van den Brom. "Heracles heeft een herkenbare manier van spelen, waarbinnen ze veranderingen kunnen doorvoeren in de grote wedstrijden. Met name aanvallend hebben ze goede spelers. Ze hebben veel creativiteit en snelheid."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen