Snoei veegt vloer aan met Roda JC: "Moet zich kapot schamen"

22 april 2019, 21:09   Bijgewerkt: 25 april 2019, 18:25

Mike Snoei veegt de vloer aan met Roda JC. De trainer van Telstar heeft geen goed woord over voor de speelstijl van de Limburgers, die maandagmiddag met 4-0 onderuit gingen. "Zo'n club moet zich kapot schamen met wat voor intensiteit ze naar IJmuiden komen", uit Snoei zijn felle kritiek.

"Tegen een giga club als Roda, dat helemaal van zijn voetstuk dondert en afbraakvoetbal van de bovenste plank speelt, kunnen wij wel zeven of acht doelpunten maken", zegt Snoei tegen NH Nieuws. "Respect voor de boys hoe ze deze wedstrijd hebben opgepakt en voor de mensen die de moeite hebben genomen om naar het stadion te komen. Met dit mooie weer kan je ook met je reet op het strand liggen."

Van Roda's manier van spelen begrijpt Snoei helemaal niets. Volgens hem is de club geen steek verder gekomen sinds Eric van de Luer het stokje overnam van Robert Molenaar. "Met tien verdedigers achter de bal. Wat zijn de accenten dan die hij ging veranderen ten opzichte van Molenaar? Ik begrijp het niet, laat die Molenaar lekker in zijn waarde en laat dan eens zien wat de accenten zijn. Het leek wel een muur waar wij tegenaan liepen. Alle respect hoor, maar niet voor zo'n grote club. Ik begrijp er geen reet van."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen