VVV-Venlo zet vertrekkende Seuntjens uit selectie

22 april 2019, 19:16

Het huwelijk tussen VVV-Venlo en Ralf Seuntjens dreigt in een anticlimax te eindigen. De club heeft de vertrekkende aanvaller uit de selectie gezet. Seuntjens mist in ieder geval de uitwedstrijd van dinsdag tegen sc Heerenveen. Seuntjens besloot recent na dit seizoen te vertrekken uit Venlo én uitte hij zijn onvrede over een reserverol bij de Limburgers.

In een kort statement staat dat VVV's kernwaarden saamhorigheid en respect in het geding waren. Wat precies de aanleiding is geweest, laat de club in het midden. Zeker is dat Seuntjens morgen ontbreekt in Friesland. Later bekijkt VVV de ontstane situatie opnieuw. Er is de Venlonaren alles aan gelegen om de competitie op gepaste manier af te sluiten. 'Daarbij is het van groot belang dat alle gezichten dezelfde kant op staan.'

Seuntjens heeft al bekendgemaakt dat hij na dit seizoen vertrekt uit De Koel. Een paar dagen na die bekendmaking klaagde hij over zijn reserverol. Seuntjens vindt dat hij in de basis hoort. Afgelopen zaterdag in de gewonnen wedstrijd tegen De Graafschap (4-1), viel hij na een half uur in voor Damian van Bruggen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen