Van Persie blijft na loopbaan bij Feyenoord, maar neemt jaar vrijaf

22 april 2019, 21:35

Robin van Persie blijft ook na zijn voetballoopbaan actief bij Feyenoord. De spits, bezig aan zijn laatste weken als profvoetballer, neemt eerst een jaar vrijaf en gaat dan bekijken in welke functie hij aan de slag gaat in Rotterdam-Zuid. "Feyenoord is mijn club."

De aanvoerder, zaterdag goed voor de winnende tegen AZ, heeft uitgebreid gesproken met Jan de Jong en Martin van Geel over de mogelijkheden binnen de club. "Wat dat precies wordt, weten we nog niet", vertelt hij in gesprek met De Telegraaf. "Dat hangt ook van Jaap Stam (de nieuwe trainer, red.) af, van de nieuwe Martin van Geel en van Jan de Jong." Wel doet Van Persie eerst even rustig aan. "Er is een beetje gebrainstormd, maar ik ben daarop teruggekomen en heb gezegd dat ik eerst een jaartje rust neem."

RvP vindt het fijn dat hij de komende maanden rustig aan kan doen en dat hij nergens verplicht aan is. "Dat is ook wel eens lekker. Het kan zijn dat ik tv-werk ga doen in Engeland en Nederland, maar misschien ook niet." Mochten er nog twijfels over het beëindigen van zijn voetballoopbaan, neemt hij die wederom definitief weg. "Het eerste jaar wil ik even geen verplichtingen. Maar dat bij Feyenoord eigenlijk voor de rest van mijn leven de deur openstaat, vind ik wel schitterend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen