Ook Chelsea verspeelt punten in strijd om CL-plaatsen

22 april 2019, 22:56

Nadat eerder Manchester United, Tottenham Hotspur en Arsenal verloren, heeft ook Chelsea niet weten te winnen in de Premier League. De Londenaren kwamen na een spectaculair eerste half uur op Stamford Bridge niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Burnley, dat zo een belangrijk punt pakte in de strijd tegen degradatie en zich kan opmaken voor nog een seizoen Premier League-voetbal.

Chelsea kon bij winst naar de derde plaats stijgen in Engeland. De eerste vier plaatsen geven recht op een direct ticket voor de Champions League. Het openingskwartier begon dramatisch, maar eindigde met een lach op de gezichten van de thuissupporters. Eerst opende Jeff Hendrick namens de bezoekers de score, maar binnen zes minuten draaiden N'Golo Kanté en Gonzalo Higuaín de score volledig om. De 2-1 voorsprong werd echter teniet gedaan door een treffer van Ashley Barnes, na nog geen kwart wedstrijd.

Hoewel Chelsea bij tijd en wijlen kans op kans wist te stapelen, scoorde de ploeg van Maurizio Sarri niet meer en profiteerde het zodoende maar magertjes van de verliesbeurten van de concurrenten. Tot frustratie van de Italiaanse manager, die in de slotfase naar de tribune werd verwezen. Chelsea staat nu wel op een vierde plaats, zij het met een wedstrijd gespeeld. Burnley pakte door dit gelijkspel uit de laatste vier duels liefs tien punten en kan alleen mathematisch nog degraderen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen