Weinig zorgen voor VVV richting duel om top van het rechterrijtje

22 april 2019, 23:41

VVV-Venlo kan zonder echte druk of moeilijkheden toewerken naar de laatste Eredivisiewedstrijden van dit seizoen. De Limburgers zijn immers zeker van handhaving en het feit dat het uitduel bij SC Heerenveen een clash om de tiende plaats is, is volgens trainer Maurice Steijn 'absurd'.

Dat stelt hij op de website van de club, die maandagavond besloot om Ralf Seuntjens buiten de wedstrijdselectie te laten. Naast Seuntjens is ook Josimar Lima niet inzetbaar, terwijl Evert Linthorst wel fit lijkt na zijn vroege wissel tegen De Graafschap. Captain Danny Post is ook terug van een schorsing. Al met al weinig dreigende wolken voor Steijn. "Drie wedstrijden voor het einde veilig, wat nog maar eens aangeeft dat we een geweldig seizoen hebben gedraaid tot nu toe."

Het treffen tegen Heerenveen, dat in punten op gelijke hoogte staat (37) maar een beter doelsaldo dan de Venlonaren heeft, is er een om koploper in het rechtrijtje te worden. Absurd, volgens de coach. "Zeker als je kijkt naar de ambiance en de mogelijkheden die ze bij die club hebben vergeleken met ons. Het zet onze eigen prestaties in een nog mooier perspectief."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen