Van Hanegem: Ajax favoriet in titelstrijd en halen CL-finale

23 april 2019, 07:40   Bijgewerkt: 27 april 2019, 09:10

Willem van Hanegem ziet Ajax als de favoriet voor het duel in de halve finale van de Champions League. Het Feyenoord-icoon ziet de Amsterdammers als grootste kanshebber voor het bereiken van de eindstrijd tegen Tottenham Hotspur. "Spurs heeft met Kane en Heung-min Son twee topspelers en die doen de eerste wedstrijd allebei niet mee", aldus De Kromme, die ook denkt dat Ajax landskampioen wordt.

Dat schrijft hij in zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad. "Ajax kan zich al een heel seizoen meten met de allerbeste clubs. En voor de halve finale tegen Spurs denk ik zelfs dat ze favoriet zijn om de eindstrijd te bereiken", aldus Van Hanegem, die het dus ook geen wonder meer zou vinden als Ajax het redt. "Ajax liet in de tweede helft tegen Juventus zien dat als ze écht gaan voetballen iedereen achteruit moet. Dat is kwaliteit."

Ook ziet Van Hanegem Ajax als favoriet voor de eindstrijd in de Eredivisie, boven PSV. "Ajax verdient de landstitel. Dat zeg ik al een tijdje en daar blijf ik bij. En ze zullen ook kampioen worden, want PSV worstelt zich letterlijk naar het einde", schrijft De Kromme, die wel vond dat FC Groningen afgelopen weekend een penalty had moeten krijgen. "Deze bal stuiterde niet zomaar per ongeluk tegen zijn arm aan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen