Stand-in Willem II-doelman Woud klaar voor eventuele bekerfinale

23 april 2019, 09:47

De jonge Willem II-keeper Michael Woud verdedigt momenteel het doel van de Tilburgers, omdat eerste keuze Timon Wellenreuther geblesseerd is aan zijn heup. En dus mag de Nieuw-Zeelander zelfs nog hopen op speeltijd in de bekerfinale tegen Ajax. "Dit is de echte Michael Woud", zei hij over zijn optreden tegen Excelsior (1-1).

Want Woud debuteerde nog zeer ongelukkig bij Willem II, met een forse blunder tegen Fortuna Sittard. Afgelopen weekend tegen Excelsior ging het al beter, al maakte hij nog wel ongelukkig hands buiten het zestienmetergebied. "Ik heb bewezen dat ik een keeper ben die sterk is in hoge ballen en overeind blijft in een-tegen-eenduels", toonde hij zich ditmaal wel tevreden met zijn optreden.

Ook keeperstrainer Harald Wapenaar was content met het optreden van zijn pupul. "Dit was precies de wedstrijd die Woud nodig had. Natuurlijk gaan we die nog uitgebreid nabespreken. Maar Woud begint straks met veel vertrouwen aan de wedstrijd tegen PSV in een geweldige ambiance." En mogelijk moet hij dus óók aantreden in de bekerfinale tegen Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen