Heracles kijkt uit naar duel met AZ: "Opwindende wedstrijd"

23 april 2019, 10:33

Als Heracles Almelo erin slaagt om dinsdagavond te winnen bij AZ-uit, dan kan de ploeg van trainer Frank Wormuth nog een serieuze aanval doen op de vierde plaats in de Eredivisie - een plek die recht kan geven op direct Europees voetbal als Ajax de bekerfinale wint. En dus kijkt de Duitse coach uit naar het duel. "AZ is een van de beste teams, ze spelen in een fantastisch stadion. Het is een opwindende wedstrijd."

Dat zei op het clubkanaal van de Almeloërs. Nadeel voor Wormuth is dat smaakmaker Brandley Kuwas een serieus vraagteken is voor Heracles, toch is de trainer optimistisch. "Wij hebben drie punten nodig en de volgende mogelijkheid daartoe is bij AZ. We hebben een topdag nodig, want in Alkmaar winnen is zwaar. Maar alles is mogelijk en we gaan er met veel zelfvertrouwen naartoe", bleef hij optimistisch.

Dat er vervolgens een lange rustperiode wacht door de uitgestelde speelronde, deert hem niet. "Een week voor onze thuiswedstrijd tegen Excelsior zullen we een oefenwedstrijd spelen", aldus Wormuth, die op 5 mei tegen het reserveteam voetbalt. "We willen op die manier in het ritme blijven, de omstandigheden van twee weken geen wedstrijd zijn er nu eenmaal. De mensen die de schema's maken doen dat in het beste scenario. We doen het voor Nederland en Ajax en dat is geen enkel probleem want het is een fantastische situatie voor Nederland."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen