Eijer voelt druk afnemen bij zo goed als veilig Fortuna Sittard

23 april 2019, 17:01

Fortuna Sittard bewees zichzelf afgelopen zondag een uitstekende dienst door NAC Breda met 2-1 te verslaan. Door de zege op de hekkensluiter is de promovendus met nog drie speelrondes te gaan zo goed als veilig. Trainer René Eijer merkt dat zijn spelers ontspannen toeleven naar het duel met FC Utrecht, dat woensdag in De Galgenwaard wordt gespeeld.

"Je merkt het aan de jongens, er is wel wat druk weggevallen", aldus Eijer in gesprek met De Limburger. "Het moet gek lopen wil het nog mislopen, maar het zou toch lekker zijn als we het in Utrecht zelf kunnen afmaken. Dat merk ik ook wel aan de jongens. Die hebben niet zoiets van nu kunnen we het laten lopen, die willen ook nog steeds."

Eijer kan woensdagavond geen beroep doen op Andrija Novakovich, die tegen NAC met een blessure uitviel. Jorrit Smeets is wel weer van de partij. "Die moet een been verliezen voordat hij eruit gaat", grapt Eijer. Fortuna heeft met nog drie wedstrijden te spelen een voorsprong van zeven punten op Excelsior en acht punten op De Graafschap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen