Wijndal vervangt Ouwejan bij AZ, Idrissi wederom op de bank

23 april 2019, 19:10

Zoals verwacht is Owen Wijndal dinsdagavond de vervanger van de geblesseerde Thomas Ouwejan bij AZ. De negentienjarige verdediger begint tegen Heracles Almelo voor de derde keer dit seizoen in de basis. De herstelde Fredrik Midtsjø keert terug in het elftal van trainer John van den Brom.

Verder houdt de coach van AZ vast aan dezelfde namen. Dat betekent dat Albert Gudmundsson wederom start en Oussama Idrissi zich tevreden moet stellen met een plek op de bank. De buitenspeler maakte dit seizoen op Guus Til na de meeste competitiedoelpunten voor AZ, maar verkeert de voorbije tijd niet in grootse vorm.

Heracles Almelo, dat AZ tot één punt kan naderen, begint ongewijzigd aan de wedstrijd in Alkmaar. De Heraclieden wonnen afgelopen vrijdag met enig geluk van sc Heerenveen (2-1) en trainer Frank Wormuth ziet geen reden zijn opstelling te wijzigen. Wint Heracles, dan is het bijna zeker van deelname aan de play-offs om Europees voetbal.

Opstellingen

AZ: Bizot; Svensson, Vlaar, Koopmeiners, Wijndal; Midtsjø, Til, Maher; Stengs, Seuntjens, Gudmundsson

Heracles Almelo: Blaswich; Breukers, Rossmann, Van den Buijs, Czyborra; Merkel, Osman, Dos Santos; Kuwas, Dalmau, Peterson

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen