Opgeleefde Maher houdt rekening met langer verblijf bij AZ

24 april 2019, 10:58

Sinds zijn terugkeer naar AZ is de carrière van Adam Maher weer in een opwaartse spiraal terecht gekomen. De middenvelder is een belangrijke schakel in de ploeg van John van den Brom en voelt zich goed in Alkmaar. Een nieuw contract lijkt dan ook een kwestie van tijd.

Afgelopen zomer tekende Maher een contract voor een seizoen, waardoor zijn contract na dit seizoen afloopt. "Mijn zaakwaarnemer is bezig met Max (Huiberts, directeur voetbalzaken, red.) en ik heb tegen ze gezegd dat het bij hun ligt. Zij moeten eruit komen", zegt Maher tegen AZ Fanpage. "Ik wil me er eigenlijk niet eens mee bezighouden, want ik weet van mezelf dat als ik dat ga doen, het een afleiding voor me is. Het enige wat ik wil is op het veld staan en me concentreren op het voetbal."

Maher, die na zijn vertrek bij AZ voor PSV, Osmanlispor en FC Twente speelde, rekent al enigszins op een langer verblijf bij AZ. "Ik heb altijd gezegd dat ik me fijn voel hier. De supporters zijn eigenlijk altijd goed voor me geweest, ze scanderen altijd mijn naam dus ik ben een tevreden persoon."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen