Go Ahead neemt afscheid van oud-international Kromkamp

24 april 2019, 17:32

Jan Kromkamp (op archiefbeeld) vertrekt komende zomer bij Go Ahead Eagles. De oud-international was de voorbije jaren als jeugdtrainer verbonden aan de club uit Deventer. Go Ahead wilde door met de 38-jarige Kromkamp, maar slaagde er niet in om met de voormalig verdediger tot een akkoord te komen.

De visie van beide partijen met betrekking tot de ontwikkeling van de loopbaan van Kromkamp bij Go Ahead kwamen niet overeen. "Wij betreuren het vertrek van Jan, maar respecteren zijn keuze", aldus Eric Whittie, hoofd opleidingen technische zaken. Kromkamp zelf zegt dat Go Ahead 'diep in het hart en DNA zit'. "Het kost me daarom grote moeite om mijn afscheid bij Go Ahead Eagles, de club waar het ooit voor mij allemaal begon, aan te kondigen."

Hoewel de wegen van Kromkamp en Go Ahead binnenkort scheiden, zegt hij de club geen vaarwel. "Ik kom altijd weer terug bij mijn club, waar ik niet alleen als speler, maar ook als jeugdtrainer mijn eerste stappen in het betaalde voetbal heb gezet. Nogmaals, ik heb deze beslissing met pijn in mijn hart genomen, maar het is nu tijd voor een volgende stap."

Kromkamp, dit seizoen trainer van Go Ahead Eagles Onder-19, beëindigde in 2013 zijn spelersloopbaan. Hij begon én eindigde zijn carrière in Deventer. Tussendoor speelde hij voor AZ, Villarreal, Liverpool en PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen