Koch in zak en as: "Feyenoord tien maten te groot voor ons"

24 april 2019, 23:59

Menno Koch kon zijn teleurstelling niet verbergen na de 0-4 nederlaag van NAC Breda tegen Feyenoord. De hekkensluiter is door de verliespartij van woensdagavond zo goed als zeker gedegradeerd. Met een flinke wond in zijn neus sprak de NAC-aanvoerder na afloop van de wedstrijd met FOX Sports. "Dat boeit me op dit moment even niet. Er zijn andere dingen die op dit moment veel meer pijn doet op dit moment."

De wijze waarop NAC tegen Feyenoord voor de dag kwam, vindt Koch het pijnlijst. "Het doet pijn om te zien hoe de mensen hier reageren op wat wij laten zien. Ik snap het, maar het doet pijn. We speelden een kansloze wedstrijd. Feyenoord was gewoon tien maten te groot voor ons. We kwamen niet in de wedstrijd en hebben nergens aanspraak op gemaakt", aldus de verdediger.

NAC heeft met nog twee wedstrijden te spelen een achterstand van vijf punten op nummer zeventien Excelsior. Winnen de Rotterdammers donderdag bij ADO Den Haag, dan valt het doek voor NAC. "Ik heb het zeker niet opgegeven en het team ook niet, maar we zitten wel in een moeilijk parket. In dit soort wedstrijden moet alles kloppen. De strijd moet er zijn, je moet een beetje geluk hebben en het moet goed vallen. Maar het tegenovergestelde gebeurde."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen