Rose beetje jaloers op extra voorbereidingstijd Ajax

27 april 2019, 10:15

In Nederland is veel te doen geweest om het verzetten van de een na laatste speelronde. De KNVB verplaatste onlangs een complete speeldag van 28 april naar 15 mei om Ajax meer tijd te gunnen om zich voor te bereiden op de Champions League-wedstrijd tegen Tottenham Hotspur. Een wijs besluit, vindt Spurs-back Danny Rose.

"Ik kon het niet geloven toen ik hoorde wat de Nederlanders deden. In deze fase van het seizoen slaat de vermoeidheid toe en dan helpen alle beetjes. Het zou fijn zijn als men in Engeland een vergelijkbare houding aanneemt en ons helpt", wordt Rose geciteerd door Engelse media. "Het is uiteindelijk geen Tottenham - Ajax of Liverpool - Barcelona, maar het gaat om Engeland. We willen de Champions League naar Tottenham brengen, maar ook naar Engeland."

Ajax speelde dinsdag tegen Vitesse (4-2) en heeft een volledige week om zich voor te bereiden op de heenwedstrijd in de halve finale van de Champions League. Tottenham Hotspur kwam dinsdag eveneens in actie, maar speelt ook zaterdag nog tegen West Ham United. Komende dinsdagavond treffen Tottenham Hotspur en Ajax elkaar in Londen. Een week later volgt de returnwedstrijd in de Johan Cruijff ArenA.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen