Ramselaar wil weg: "Er melden zich permanent clubs"

25 april 2019, 08:07

Bart Ramselaar is hoogstwaarschijnlijk bezig aan zijn laatste weken in dienst van PSV. De 22-jarige middenvelder is onder Mark van Bommel uit de gratie geraakt en heeft sinds november geen wedstrijd meer in het eerste elftal gespeeld. Ramselaar wil PSV de komende zomer verlaten en heeft over belangstelling niet te klagen.

Sint-Truiden wilde Ramselaar afgelopen winter al overnemen van PSV, maar de middenvelder zag een overstap naar de Belgische club destijds niet zitten. "Er melden zich permanent clubs voor Bart", laat zaakwaarnemer Wessel Weezenberg weten aan de NOS. "Nu we weer een half jaar verder zijn, is het voor alle partijen waarschijnlijk iets makkelijker geworden om een oplossing te vinden. En tot die tijd blijf ik alles geven", aldus Ramselaar

De drievoudig Oranje-international heeft in Eindhoven nog een contract voor twee jaar, maar PSV zal ook de komende transferperiode een vertrek niet in de weg staan. Ramselaar speelde vorig seizoen tijdens het kampioensjaar van PSV nog 31 wedstrijden in de Eredivisie, maar is onder Van Bommel slechts vier keer aan de bak gekomen op het hoogste niveau. Onder anderen Pablo Rosario, Gastón Pereiro, Jorrit Hendrix, Erick Gutiérrez, Michal Sadilek en Mohammed Ihattaren staan bij de trainer hoger op de pikorde dan Ramselaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen