Van Dijk en vier teamgenoten in PL-elftal van het jaar

25 april 2019, 10:58   Bijgewerkt: 25 april 2019, 14:56

Virgil van Dijk is opgenomen in het elftal van het jaar van de Engelse spelersvakbond PFA. Liverpool en Manchester City zijn de hofleveranciers van het sterrenteam. Vreemde eend in de bijt is Paul Pogba. De middenvelder van Manchester United is de enige speler die niet bij de overgebleven titelkandidaten onder contract staat.

Dat Van Dijk een plek heeft in het Premier League-elftal, is geen grote verrassing. De centrale verdediger van Liverpool wordt volgens enkele Engelse media binnenkort zelfs uitgeroepen tot speler van het jaar. Dat is overigens nog niet bevestigd door de spelersvakbond, die naast Van Dijk ook Trent Alexander-Arnold, Andrew Robertson en Sadio Mané in het team heeft opgenomen.

Manchester City, dat woensdagavond een reuzenstap richting de landstitel zette door Manchester United te verslaan, levert de meeste spelers af: Ederson, Aymeric Laporte, Fernandinho, Bernardo Silva, Raheem Sterling en Sergio Agüero. Laatstgenoemde is de enige speler die ook vorig seizoen in het elftal van het jaar stond.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen