Vente: "Ik heb wel plannetjes gemaakt met mijn zaakwaarnemer"

25 april 2019, 10:59

Dylan Vente heeft een leeftijd bereikt waarop bereikt waarop hij vlieguren moet maken, maar de negentienjarige spits van Feyenoord komt dit seizoen slechts mondjesmaat aan de bak. Tegen NAC Breda (0-4) stond Vente door de afwezigheid van Nicolai Jørgensen en Robin van Persie weer een keer aan de aftrap. Hij luisterde zijn basisplaats op met zijn eerste competitiedoelpunt van het seizoen.

Ondanks dat hij in Breda de volledige wedstrijd op het veld stond, erkent Vente dat hij graag meer aan spelen toe zou willen komen. "Het was een tijdje geleden dat ik heb gespeeld. Dat ik weinig speelde was even lastig voor mij", aldus de spits in gesprek met FOX Sports. "Af en toe hebben we een wedstrijd met Jong Feyenoord. En in de wedstrijden die ik in het eerste mag spelen, wil ik laten zien wat ik heb. Gelukkig is het vandaag goed gegaan."

De jonge aanvaller geeft aan dat Feyenoord hem niet wilde verhuren. "Maar ik leer ook veel van Nicolai (Jørgensen, red.) en Robin (Van Persie, red.). Ik praat veel met Robin en bekijk beelden met hem. Daar leer ik ook veel van", vervolgt Vente. "Natuurlijk wil ik spelen. Ik heb wel plannetjes gemaakt met mijn zaakwaarnemer, maar het is nu afwachten hoe het volgend seizoen loopt met de nieuwe trainer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen