FC Utrecht verlengt aflopend contract geblesseerde Hilterman

25 april 2019, 11:07

FC Utrecht heeft het aflopende contract van Jeredy Hilterman verlengd. De twintigjarige spits zette donderdag zijn handtekening onder een contract dat hem tot de zomer van 2020 in de Domstad houdt. In de verbintenis is de optie voor een extra seizoen opgenomen.

Hilterman wacht nog op zijn debuut in de hoofdmacht, maar heeft bij Jong FC Utrecht de nodige ervaring opgedaan. De aanvaller kwam bijna twee jaar geleden over van de jeugdopleiding van Willem II en heeft inmiddels 43 wedstrijden in de Eerste Divisie gespeeld. Daarin was hij goed voor vier doelpunten. In het huidige seizoen speelde Hilterman door een zware blessure sinds 26 oktober geen wedstrijd meer.

"Jeredy heeft zich goed aangepast en gemanifesteerd nadat hij zich in de zomer van 2017 aansloot bij de beloftenploeg. Hij toonde ook in het begin van deze jaargang zijn potentieel, totdat hij in Waalwijk zwaar geblesseerd raakte", vertelt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam. "Wij gaan samen met Jeredy, die zich tijdens zijn revalidatieperiode uitermate professioneel en gedreven heeft getoond, graag seizoen 2019/2020."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen