Son 'verdrietig en teleurgesteld' door missen wedstrijd tegen Ajax

27 april 2019, 10:13

Heung-min Son is er niet bij als Tottenham Hotspur het dinsdag in de halve finale van de Champions League opneemt tegen Ajax. De Zuid-Koreaan pakte tegen Manchester City zijn derde kaart van het toernooi en mist door een schorsing de eerste ontmoeting met de Amsterdammers. "Ik probeer positief te zijn, maar het missen van de halve finale maakt me verdrietig en teleurgesteld", zegt hij.

De aanvaller uit Zuid-Korea was in de kwartfinale tegen Manchester City nog de grote man bij de Spurs. In de heenwedstrijd maakte hij het enige doelpunt, in de return scoorde hij twee keer. "Ik ben positief ingesteld en voel me goed bij de jongens, dus ik zal op de tribune waarschijnlijk zenuwachtiger zijn dan wanneer ik op het veld sta. Maar ik vertrouw het team, de spelers en het stadion. Ik maak me geen zorgen", aldus Son tegen Sky Sports.

"Ik wil iedere wedstrijd spelen en natuurlijk ook de halve finale. Het wordt de eerste keer voor het team en voor mijzelf. Zoals ik eerder aangaf ben ik erg verdrietig en teleurgesteld, maar ik kijk ernaar uit om deze ongelooflijke wedstrijd in ons stadion te zien. Ik denk dat ik ervan ga genieten", besluit hij.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen