Fulham-trainer Parker lyrisch over winteraanwinst Babel

25 april 2019, 17:50

Ryan Babel heeft in zijn korte periode bij Fulham grote indruk gemaakt in de Premier League. De international kwam de gelederen in de winterstop versterken en kon niet voorkomen dat de ploeg degradeerde uit de hoogste Engelse divisie. Toch is trainer Scott Parker lovend over de Nederlander.

Babel was een vaste basisspeler bij Fulham en scoorde vier keer in dertien Premier League-optredens. Eén van zijn goals maakte hij tegen zijn oude club Liverpool. "Hij heeft het fantastisch gedaan bij ons", zegt Parker tegen Sky Sports. "Wat hij in de zomer gaat doen, zal afhangen van de aanbiedingen die hij krijgt. Als hij wil vertrekken, dan kan ik dat begrijpen. Ik zal hem dus niet tegenhouden ondanks dat we hem zeer waarderen. Hij heeft ons geweldig geholpen en als er een mogelijkheid is om hem langer te binden, dan is dat onze belangrijkste prioriteit."

De kans lijkt echter groot dat de 32-jarige Amsterdammer zijn heil elders gaat zoeken, ook met het oog op het EK van 2020. Spelen in het Championship zou voor Ronald Koeman een reden kunnen zijn om hem niet mee te nemen, mocht Oranje het EK halen. De kans is overigens groot dat naast Babel ook de andere sterhouders Ryan Sessegnon en Aleksandar Mitrovic de club de rug toekeren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen