Heerkens heeft in kleedkamer excuses gemaakt aan Lozano

25 april 2019, 23:41

Het heeft er alle schijn van dat Hirving Lozano de slotfase van het Eredivisie-seizoen aan zich voorbij moet laten gaan. De buitenspeler van PSV liep tegen Willem II een knieblessure op, na een botsing met Freek Heerkens. De Willem II-speler heeft zijn excuses gemaakt.

Lozano raakte in de slotfase geblesseerd aan zijn knie, toen zijn been tussen de benen van Heerkens bleef haken. "Een beetje lullig", zegt Heerkens tegen het Brabants Dagblad. "De bal kwam eigenlijk met te weinig snelheid. Ik probeerde voorlangs te glijden, maar hij stond vast op dat moment. Met mijn linkerbeen gleed ik tegen hem aan. Ik had zelf niet in de gaten dat ik hem dusdanig raakte. Ik ben net in de kleedkamer van PSV geweest. Hij accepteerde mijn excuses. Hij geloofde dat er geen intentie bij zat om hem te raken. Ik weet niet of zijn blessure ernstig is."

Voor Willem II, dat niet tot het gaatje leek te gaan, was het een matige avond. Dat weet Heerkens ook. "Ja, het was een teleurstellende wedstrijd", reageert hij. "Er was veel hoop in Tilburg vooraf. Die was ook wel gegrond, omdat we in een goede fase verkeerden. Maar PSV heeft wel gewoon evenveel punten als Ajax.  Het is een goede ploeg met veel kwaliteit voorin."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen